ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТЕРМОРЕГУЛЯЦІЇ ЯГНЯТ ЗА РІЗНОГО ТИПУ НАРОДЖЕННЯ І ЖИВОЇ МАСИ

DOI: 10.32900/2312-8402-2024-131-161-174

Помітун Іван,
д. с.-г. н.,
професор,
https://orcid.org/0000-0002-7743-3600,
Корх Ігор,
к. с.-г. н.,
с. н. с.,
https://orcid.org/0000-0002-8077-895X,
Паньків Любов,
к. с.-г. н.,
с. н. с.,
https://orcid.org/0000-0002-3295-2132,
Бойко Наталія,
к. с.-г. н.,
с. н. с.,
https://orcid.org/ 0000-0001-6742-8456,
Косова Надія,
к. с.-г. н.,
с. н. с.,
https://orcid.org/0000-0001-7353-1994,
Інститут тваринництва НААН, м. Харків, Україна

Ключові слова: жива маса, падіж, температура ректальна, температура на поверхні тіла, тип народження, ягнята