Рівень окиснювально-модифікованих білків у м’язовій тканині райдужної форелі (oncorhynchus mykiss walbaum) як біомаркер антиоксидантних властивостей екстрактів листків різних сортів camellia japonica l. (theaceae d. Don)

DOI: 10.32900/2312-8402-2019-122-4-17

Буюн Л.,
д. б. н.,
Харченко І.,
к. н.,
Маринюк М.,
асп.,
Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка,
Національна академія наук України, Київ, Україна
Ткаченко Г.,
д. б. н.,
Осадовський З.,
д. б. н.,
Інститут біології та охорони середовища Поморської академії в Слупську Слупськ, Польща

Ключові слова: райдужна форель, Oncorhynchus mykiss Walbaum, м’язова тканина, Camellia japonica L., сорти, окиснювально-модифіковані білки