Research4Life

research4life

З січня 2023 року Україна має право на доступ до повнотекстових електронних ресурсів на порталі «Research4Life» як країна Групи А (вільний доступ), що триватиме до кінця 2024 року.

Через портал «Research4Life» надається доступ до електронних колекції книг і журналів міжнародних видавництв ElsevierSpringer NatureJohn Wiley & SonsTaylor & FrancisEmeraldSage PublicationsOxford University Press, Cambridge University PressIOP Publishing та інші

Отримати логін та пароль для входу можна у відповідальної особи

1. Користувач (співробітник установи), після отримання логіну та пароля, заходить на один з порталів за посиланням:
    • Research4Life – єдиний портал;
    • Hinari – дослідження в галузі біології та медицини;
    • AGORA – дослідження в галузі сільського господарства;
    • OARE – дослідження навколишнього середовища;
    • ARDI – доступ до науково-технічної інформації;
    • GOALI – дослідження в галузі права та соціальних наук.
  2. Зайшовши на сайт Research4Life, користувач з випадаючого списку в розділі “ACCESS CONTENT” (верхній правий кут екрана) повинен обрати “LOG IN” та ввести логін та пароль, який  отримав раніше (крок 2).   Якщо вхід здійснюється через портали Hinari, AGORAOAREARDI, GOALI користувач повинен натиснути на кнопку силует (у верхньому правому куті екрана) та ввести логін та пароль, який  отримав раніше (крок 2).