Інститут тваринництва НААН взяв участь у виїзному науково-практичному семінарі «Молочне скотарство», що пройшов 24 травня на базі селянського (фермерського) господарства «Віталія», на Сумщині.
В межах цього заходу, було проведене відкрите засідання Ради Асоціації селекціонерів бурої худоби України. Робота членів Асоціації покликана забезпечити повноцінний діалог з . . .Переглянути докладно "Інститут тваринництва НААН взяв участь у виїзному науково-практичному семінарі «Молочне скотарство»"

З Днем науки!

17 травня 2024 р. відбулось засідання Вченої ради Інституту тваринництва.
В переддень Дня науки урочисто вітали заступника директора з організаційно-наукової роботи та трансферу технологій Ігоря БОГДАНЮКА з нагородженням Пам’ятною ювілейною медаллю 100 років Національної академії аграрних наук України та завідувача відділом інноваційних технологій в тваринництві, . . .Переглянути докладно "З Днем науки!"

5 квітня 2024 року керівники Інституту тваринництва НААН відвідали з робочим візитом Державну дослідну станцію птахівництва НААН. В порядку виконання рішення Президії НААН згідно Постанови # 03/02 від 20 березня 2024 року «Про підпорядкування Державної дослідної станції птахівництва НААН Інституту тваринництва НААН», обговорено та . . .Переглянути докладно "Робочий візит до Державної дослідної станції птахівництва НААН, 5 квітня 2024 р."

Стратегічне планування розвитку галузі тваринництва

Інститут тваринництва НААН долучився до дискусії з керівництвом Міністерства аграрної політики  та продовольства України й іншими зацікавленими сторонами з розгляду Плану виконання завдань та заходів до Концепції Державної цільової економічної програми розвитку тваринництва на період до 2033 року, в якості розробника низки пропозицій. Продовжуємо . . .Переглянути докладно "Стратегічне планування розвитку галузі тваринництва"

Засідання Вченої ради 29.03.2024 р.

29 березня 2024 року відбулось засідання Вченої ради Інституту тваринництва НААН. Затверджені Правила
прийому до аспірантури і докторантури ІТ НААН для здобуття наукового ступеня у 2024 році; припинено дистанційну роботу з 01.04.2024р.

Переглянути докладно "Засідання Вченої ради 29.03.2024 р."