Публікація #131

Зміст видання

1. ВПЛИВ ПАРАТИПОВИХ ЧИННИКІВ НА ЗАПЛІДНЮВАНІСТЬ МОЛОЧНИХ КОРІВ ТА РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ
2. ПРОДУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ СВИНЕЙ РІЗНОГО ПОХОДЖЕННЯ
3. СТАН ІМУННОЇ СИСТЕМИ КОНЕЙ В УМОВАХ СТРЕСУ
4. ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ЖВАВІСТЬ РИСИСТИХ КОНЕЙ
5. СТАН ОКИСНОГО ГОМЕОСТАЗУ В ОРГАНІЗМІ СОБАК З РІЗНИМ ТИПОМ ВИЩОЇ НЕРВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
6. ВІКОВА ДИНАМІКА ЗМІН ПАРАМЕТРІВ ЛІНІЙНОГО РОСТУ РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ ЗА РІЗНИХ ПІДХОДІВ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЇ ЇХ ГОДІВЛІ
7. ВІКОВІ ЗМІНИ ЖИВОЇ МАСИ БАРАНЦІВ, ОДЕРЖАНИХ ВІД ВІВЦЕМАТОК РІЗНОГО ТИПУ КОНСТИТУЦІЇ
8. ПЕРОРАЛЬНА ВАКЦИНАЦІЯ ЩОДО YERSINIA RUCKERI: БІОМАРКЕРИ ОКИСНЕННЯ БІЛКІВ У ТКАНИНІ ПЕЧІНКИ РАЙДУЖНОЇ ФОРЕЛІ (ONCORHYNCHUS MYKISS WALBAUM)
9. АНТИБАКТЕРІАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ НАТУРАЛЬНОГО АКАЦІЄВОГО МЕДУ ЩОДО ДЕЯКИХ ГРАМПОЗИТИВНИХ І ГРАМНЕГАТИВНИХ ШТАМІВ
10. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТА ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ПРИЙОМІВ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ФІТОФАГІВ ТА ЕНТОМОФАГІВ НА РІЗНИХ СТАДІЯХ ОНТОГЕНЕЗУ
11. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЕТАПІВ У БДЖІЛЬНИЦТВІ ДЕЗІНФЕКЦІЙНИМИ ЗАХОДАМИ
12. СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ У БУДІВНИЦТВІ ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА: НОВАТОРСЬКІ ЗМІНИ ТА МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД
13. ПРОМИСЛОВЕ СХРЕЩУВАННЯ − ЕФЕКТИВНЕ ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА
14. ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТЕРМОРЕГУЛЯЦІЇ ЯГНЯТ ЗА РІЗНОГО ТИПУ НАРОДЖЕННЯ І ЖИВОЇ МАСИ
15. КОРЕКЦІЯ ПОСІВНИХ ЯКОСТЕЙ НАСІННЯ ЛІКАРСЬКИХ РОСЛИН ЕКСТРАКТАМИ ЕХІНАЦЕЇ
16. УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ НАСІННЯ СОНЯШНИКУ ЗАЛЕЖНО ВІД ПЕРЕДПОСІВНОЇ ОБРОБКИ НАСІННЯ ТА ПОЗАКОРЕНЕВИХ ПІДЖИВЛЕНЬ
17. БІОМАРКЕРИ ОКИСНЕННЯ ЛІПІДІВ І БІЛКІВ У М’ЯЗОВІЙ ТКАНИНІ РАЙДУЖНОЇ ФОРЕЛІ (ONCORHYNCHUS MYKISS WALBAUM) ПІСЛЯ ІНКУБАЦІЇ IN VITRO З ЕКСТРАКТАМИ КОРЕНІВ І СТЕБЕЛ ЧИСТОТІЛУ ВЕЛИКОГО (CHELIDONIUM MAJUS L.)
18. РОЗВИТОК ПРОГРЕСИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА РИНКУ АГРАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ
19. ОСНОВНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МОЛОКА КОРІВ У ВІДПОВІДНОСТІ ДО ВИМОГ ЄС
20. ВИКЛИКАНІ ФІЗИЧНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ ЗМІНИ ДЕЯКИХ БІОХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ КРОВІ У КОНЕЙ, ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У РЕКРЕАЦІЙНІЙ ВЕРХОВІЙ ЇЗДІ

Рік публікації: 2024