- Освітньо-наукова програма “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” на 2024 рік
- Обговорення_ОНП_204: до уваги стейкголдерів
- Освітньо-наукова програма “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” на 2019 рік
- Проєкт освітньо-наукової програми “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” на 2023 рік
- Освітньо-наукова програма “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” на 2023 рік
- Каталог дисциплін вільного вибору
- Рецензія на проєкт освітньо-наукової програми декана біолого-технологічного факультету Сумського національного аграрного університету, доктора сільськогосподарських наук, професора Вікторії ВЕЧОРКИ
- Рецензія на освітньо-наукову програму начальника управління адміністративно-організаційної роботи Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної військової адміністрації Ніни ФІЛАТОВОЇ
- Рецензія на освітньо-наукову програму генерального директора ТОВ “Агрофірма імені Гагаріна”, доктора економічних наук, професора Анатолія ГАЦЬКО
- Навчальний план підготовки фахівців 2023 року вступу
- Відомості про самооцінювання освітньої програми
- Програма проведення акредитаційної експертизи
- Програма фахового вступного іспиту до аспірантури
- Програма додаткового фахового вступного іспиту до аспірантури
- Сертифікат про акредитацію освітньої програми № 6226
- Рецензія на освітньо-наукову програму в.о.директора Інституту тваринництва степових районів ім. Н. Ф.Іванова “Асканія-Нова” ННСГЦ з вівчарства Неоніли КУДРИК
Освітня складова та силабуси навчальних дисциплін здобувачів 2023 року набору
Код н/д |
Компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, практики) |
Кількість кредитів | Семестри |
Силабуси |
ОСВІТНЯ СКЛАДОВА |
||||
Обов’язкові компоненти ОНП |
||||
Дисципліни оволодіння загальнонауковими компетентностями |
||||
ОКЗ 1 | Філософія науки |
4 |
1-й |
|
ОКЗ 2 | Академічна доброчесність та етика наукового пошуку |
3 |
1-й | |
Разом | 7 | |||
Дисципліни здобуття універсальних навичок дослідника |
||||
ОКУ 1 | Педагогіка вищої школи |
3 |
2 | |
ОКУ 2 | Методологія здійснення досліджень та організація підготовки дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії |
3 |
1-й, 2-й | |
ОКУ 3 | Управління науковими проєктами, інноваційним розвитком та інтелектуальною власністю |
3 |
4-й | |
Разом | 9 | |||
Дисципліни формування мовних компетентностей | ||||
ОКМ 1 | Іноземна мова за професійним спрямуванням |
6 |
1-й, 2-й | |
Разом | 6 | |||
Формування професійних компетентностей | ||||
ОКП 1 | Математичне моделювання та планування експерименту |
3 |
2-й | |
ОКП 2 | Цифрові технології обробки експериментальних даних, оцінки ефективності результатів та проєктування виробничих процесів у тваринництві |
3 |
3-й | |
ОКП 3 | Технології інтенсивного та органічного виробництва і переробки різних видів продукції тваринництва |
4 |
3-й, 4-й | |
ОКП 4 | Виробничий потенціал та кадрова політика суб’єктів галузі тваринництва |
1 |
5-й | |
Разом | 11 | |||
Практика | ||||
ОКП 5 | Науково-педагогічна практика |
3 |
5 | |
Обсяг обов’язкових компонент, кредити(%) | 36 (75%) | |||
Вибіркові компоненти ОНП | ||||
ВК 1-ВК3 | Вибіркова навчальна дисципліна |
4,0 |
3-й, 4-й | |
Загальний обсяг вибіркових компонент, кредити(%) | 12 (25 %) | |||
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ СКЛАДОВОЇ ОНП | 48 |