Зміст |
С |
Технологія, виробництва продуктів тваринництва | |
О.Є. Адмін. ВИКОРИСТАННЯ ЗАМІННИКІВ МОЛОКА ПРИ ВИРОЩУВАННІ РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ МОЛОЧНОГО НАПРЯМУ ПРОДУКТИВНОСТІ |
3 |
І.С. Вакуленко. ЕТАПИ РОЗВИТКУ ТА НАУКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗВІРІВНИЦТВА І КРОЛІВНИЦТВА В УКРАЇНІ |
8 |
ІО.О. Васильєва. ПРОГНОЗУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТВАРИН РІЗНИХ ТИПІВ СИМЕНТАЛЬСЬКОЇ ХУДОБИ |
13 |
В.Д. Гуменний. ЕТОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДСИСНОГО МЕТОДУ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ СІРОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПОРОДИ |
17 |
Р.М Дібіров. ЗООГІГІЄНІЧНІ ПІДХОДИ ЩОДО ОЦІНКИ І РОЗРАХУНКУ ТЕХНОЛОГІЧНО-НОРМАТИВНИХ ПАРАМЕТРІВ МІКРОКЛІМАТУ ПРИМІЩЕННЯ З БЕЗПРИВ’ЯЗНИМ УТРИМАННЯМ КОРІВ НА ГЛИБОКІЙ СОЛОМ’ЯНІЙ ПІДСТИЛЦІ |
27 |
В.Ф. Зельдин, А.Н. Церенюк, М.Е. Воловик, Ю.Н. Шавкун. ОСОБЕННОСТИ ОЦЕНКИ ПРОДУКТИВНЫХ КАЧЕСТВ СВИНЕЙ В УСЛОВИЯХ КРУПНОМАСШТАБНОГО ПРОИЗВОДСТВА СВИНИНЫ |
34 |
ВИ. Кунець. ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ КОНЯРСТВА УКРАЇНИ |
43 |
В.С. Ліннік, А.В. Палагута, О.С. Мірошнікова. ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ ЕНЕРГООЩАДНИХ ЗАСОБІВ ВИРОЩУВАННЯ ПОРОСЯТ-СИСУНІВ |
52 |
О.М. Маменко, С.Ф. Антоненко, Л.В. Гончаренко. НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ІНДИВІДУАЛЬНОГО І ГРУПОВОГО УТРИМАННЯ ТЕЛЯТ |
58 |
А. Ю. Медведєв, І.Г. Токарєв, В.Г. Василець, О.С. Василець. ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА СЕЛЕКЦІЙНІ АСПЕКТИ ПОЛІПШЕННЯ М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ СИМЕНТАЛЬСЬКОЇ ХУДОБИ РЕГІОНУ ДОНБАСУ |
64 |
А.П. Палій. ВСТАНОВЛЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ПУЛЬСАЦІЇ ДОЇЛЬНИХ АПАРАТІВ |
70 |
Л.П. Паньків. ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ МОЛОДНЯКУ ОВЕЦЬ ВІД НАРОДЖЕННЯ ДО ВІДЛУЧЕННЯ |
74 |
В.П. Савран , Л.М. Данець, К.Д. Крилов, О.П. Василенко. ЗАПУСК ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ КОРІВ |
79 |
Т.П. Шкурко. ПРОДУКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ КОРІВ ГОЛШТИНСЬКОЇ ПОРОДИ РІЗНОГО ЕКОГЕНЕЗУ |
85 |
Біотехнологія репродукції сільськогосподарських тварин |
|
В.М. Агій, Ф.К. Нодь, І.С. Вакуленко, А.В. Дудаш, А.Г. Легеза. СИНХРОНІЗАЦІЯ ОХОТИ ТА ШТУЧНЕ ОСІМЕНІННЯ КРОЛЕМАТОК |
92 |
О.П. Вергелес, В.І. Шеремета. ГОРМОНАЛЬНА ІНДУКЦІЯ СУПЕРОВУЛЯЦІЇ У КОРІВ-ДОНОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ З ВИКОРИСТАНЯМ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОГО ПРЕПАРАТУ |
96 |
О.М. Гавриш. РЕПРОДУКТИВНА ЗДАТНІСТЬ НОРОК |
102 |
О.Ф. Гончар. МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДТВОРЕННЯ НОРОК |
106 |
О.Ф. Гончар. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЗАПЛІДНЮВАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ СІМ’Я БУГАЇВ -ПЛІДНИКІВ |
112 |
В.І. Грищенко, Е.І. Алєксєєвська, Ф.І. Осташко. ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПІДВИЩЕННЯ ФЕРТИЛЬНОСТІ СПЕРМІЇВ І ОДЕРЖАННЯ ЯКІСНІШОГО ПОТОМСТВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОБІОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ |
119 |
Г.Н. Кузнецов. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СОВРЕМЕННЫХ РАЗРАБОТОК ПО ВОСПРОИЗВОДСТВУ ЖИВОТНЫХ |
131 |
К.Б. Міксон. ВИЖИВАНІСТЬ ЕМБРІОНІВ В’ЮНА (MISGURNUS FOSSILIS, L. 1758) НА РІЗНИХ СТАДІЯХ РОЗВИТКУ ПІСЛЯ ЇХ ІНКУБАЦІЇ У ВІТРИФІКУЮЧИХ СЕРЕДОВИЩАХ |
142 |
А.В. Соклакова, А.Б. Сушко, М.С. Савельева, М.Е. Романько. ВЛИЯНИЕ СОРБЕНТОВ НА ЖИЗНЕСПОСОБНОСТЬ СПЕРМЫ БЫКОВ, ЗАМОРОЖЕННОЙ ПО РАЗНЫМ ТЕХНОЛОГИЯМ КРИОКОНСЕРВАЦИИ |
146 |
О.В. Ткачов. ВИВЧЕННЯ СТАТЕВОЇ ПОВЕДІНКИ ЖЕРЕБЦІВ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВОГО ЕЛЕМЕНТУ АНДРОЛОГІЧНОЇ ДИСПАНСЕРИЗАЦІЇ |
152 |
ММ Шаран. ЗАСТОСУВАННЯ ЛІПОСОМАЛЬНОЇ ЕМУЛЬСІЇ ДЛЯ ВВЕДЕННЯ ГОНАДОТРОПІНУ ПРИ ІНДУКЦІЇ ПОЛІОВУЛЯЦІЇ У КОРІВ-ДОНОРІВ |
157 |
О.В. Шахов, О.Д. Бугров. МОДИФІКОВАНИЙ ПРИСТРІЙ ДЛЯ РЕКТАЛЬНИХ МАНІПУЛЯЦІЙ «НАРУЧІЙ – 2» |
162 |
Ю.Ю. Шахова, О.Д. Бугров, С.О. Шаповалов, О.А. Кретов. ПРИРОДНИЙ ТА ІНДУКОВАНИЙ ЛЮТЕОЛІЗ У КОРІВ |
167 |
Генетика, розведення та селекція сільськогосподарських тварин |
|
О.Й. Атановська-Маслюк. РОЗВИТОК ЯГНЯТ АСКАНІЙСЬКОГО ТИПУ ЧОРНОГОЛОВИХ ОВЕЦЬ АСКАНІЙСЬКОЇ М’ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ В УМОВАХ НИЗЬКОГО РІВНЯ ГОДІВЛІ |
173 |
І.М. Боднарчук. М’ЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ БУГАЙЦІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ ОДЕРЖАНИХ ПРИ ПОГЛИНАЛЬНОМУ СХРЕЩУВАННІ СИМЕНТАЛЬСЬКОЇ ХУДОБИ З ШАРОЛЕ |
179 |
Н.В. Бойко. НАСТРИГ ТА ФІЗИКО-ТЕХНІЧНІ ПОКАЗНИКИ ВОВНИ У МАТОК ХАРКІВСЬКОГО ВНУТРІШНЬОПОРОДНОГО ТИПУ ПОРОДИ ПРЕКОС ІЗ РІЗНИМ ВИХОДОМ МИТОГО ВОЛОКНА |
183 |
В.А. Борисовський. ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ КОРІВ АЙРШИРСЬКОГО СТАДА ЗАЛЕЖНО ВІД ЇХ ЛІНІЙНОЇ НАЛЕЖНОСТІ |
190 |
І. Вакуленко, М. Євтушевський. ПРО ВВЕДЕННЯ НОВИХ ВИДІВ ДИКИХ ЗВІРІВ У ЗООКУЛЬТУРУ |
194 |
І.М. Гейда. ЕКСТЕР’ЄРНО-КОНСТИТУЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ БУГАЇВ- ПЛІДНИКІВ РІЗНИХ ЛІНІЙ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ |
198 |
І.І. Глушак. ІНТЕР’ЄРНІ ТА ЕКСТЕР’ЄРНІ ОСОБЛИВОСТІ ЖЕРЕБЧИКІВ ШЕТЛЕНДСЬКИХ ПОНІ |
202 |
В.М. Іорєлова. ВІДТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ В УМОВАХ ПІВНІЧНОГО СХОДУ УКРАЇНИ |
210 |
Г.М. Гречка. ОЦІНКА БІОЛОГІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ГОМОГЕНАТУ ТРУТНЕВИХ ЛИЧИНОК МЕТОДОМ ПІДГОДІВЛІ БДЖОЛИНИХ СІМЕЙ І МАТОК |
215 |
О.П. Довганюк. ІМУНОГЕНЕТИЧНИЙ МОНІТОРИНГ ЯК ДІЄЗДАТНИЙ МЕТОД ПРИ ВИВЕДЕННІ ТА ВДОСКОНАЛЕННІ УКРАЇНСЬКОЇ ЧЕРВОНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ |
221 |
О.А. Єгорова, Т.Ю. Маркіна, О.З. Злотін. ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР НА ЖИТТЄЗДАТНІСТЬ ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА |
228 |
М. Є. Ізвєков, В.Г. Василець, І.Г. Бабарика, В.Г. Сурмило, А. С. Фомінова, А.Ю. Медведєв. ДЕЯКІ СЕЛЕКЦІЙНІ ПРИЙОМИ ДЛЯ УДОСКОНАЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ |
233 |
В.Н. Коваленко, П.А. Лысенко. ВЛИЯНИЕ ОТЦОВСКОЙ ПОРОДЫ НА РЕЗУЛЬТАТИВНОСТЬ СКРЕЩИВАНИЯ В СВИНОВОДСТВЕ |
237 |
Н. М. Коваленко-Рудай, Т.Ю. Маркіна, О.З. Злотін. ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА АЛЬТЕРНАТИВНОГО ДОБОРУ ЗА ЖИТТЄЗДАТНІСТЮ У КУЛЬТУРІ ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА |
240 |
Н.В. Косовненко. ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ І РОЗВИТКУ ТЕЛИЦЬ РІЗНИХ МОЛОЧНИХ ПОРІД В УМОВАХ СХІДНОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ |
247 |
І.С. Лучин, І.С. Вакуленко. ВПЛИВ ВМІСТУ СІРКИ В ШЕРСТІ НА ФОРМУВАННЯ ПОСТНАТАЛЬНИХ ПОКАЗНИКІВ ХУТРА РІЗНОГЕНОТИПОВОГО МОЛОДНЯКУ КРОЛІВ |
250 |
П.А. Лысенко, В.Н. Скоморох, В.Н.Коваленко. ИНТЕНСИВНОСТЬ РОСТА ЧИСТОПОРОДНЫХ И ГИБРИДНЫХ СВИНЕЙ |
254 |
В.Є. Мазур. РЕЗУЛЬТАТИ ОЦІНКИ ПРОДУКТИВНОСТІ СВИНЕЙ, СПАРОВАНИХ НА РАННІХ ЕТАПАХ ОНТОГЕНЕЗУ |
258 |
ВО. Медведєв, О.М. Церенюк, Л.М. Федотова, О.В. Акімов. ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ТА ФІЗИКО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ М’ЯЗОВОЇ ТКАНИНИ ГІБРИДНО- ЛІНІЙНОГО МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ |
264 |
Т.Л. Осипенко, З.В. Ємець. ЗАЛЕЖНІСТЬ ВМІСТУ ЖИРУ ВІД ВМІСТУ БІЛКА В МОЛОЦІ КОРІВ |
268 |
О.А. Очеретин. ЭФФЕКТИВНОСТЬ ОТБОРА И ИСПОЛЬЗОВАНИЯ БЫКОВ – ПРОИЗВОДИТЕЛЕЙ РАЗЛИЧНЫХ ПОРОД МОЛОЧНОГО СКОТА ЛУГАНСКОЙ ОБЛАСТИ |
271 |
С.П. Паніна. ВПЛИВ СЕЗОНУ НАРОДЖЕННЯ, ПОХОДЖЕННЯ ЗА БАТЬКОМ ТА ВІКУ ПЕРШОГО ОСІМЕНІННЯ НА ВІДТВОРЮВАЛЬНУ ЗДАТНІСТЬ КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧЕРВОНОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ |
275 |
О.М. Панченко, Н.В. Ісіченко, В.С. Лютенко. ВИКОРИСТАННЯ АНАЛІТИЧНОГО МЕТОДУ СЕЛЕКЦІЇ ПРИ ДИЗРУПТИВНОМУ ДОБОРІ У ВИСОКОІНБРЕДНІЙ ПОПУЛЯЦІЇ Г7 ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА (BOMBYX MORI L.) |
279 |
В.Г. Прудніков, Е.М. Доротюк, О.І. Колеснік. ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ АНГУСЬКИХ БУГАЙЦІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ |
283 |
В.І. Россоха, Л.Й. Єфименко, М.М. Івашура, Л.В.Россоха, О.Л. Ткачова. СТВОРЕННЯ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ СТАД СВИНЕЙ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ ЦИТОГЕНЕТИЧНИХ МЕТОДІВ |
287 |
М.І. Сахацький, Ю.П. Кучинська. ПІДВИЩЕННЯ ВІДТВОРЮВАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ СТРАУСІВ |
295 |
І.В. Ткачова. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА КОНЕЙ РИСИСТИХ ПОРІД, МЕТОДІВ ЇХ СТВОРЕННЯ, СЕЛЕКЦІЇ І СИСТЕМ ВИПРОБУВАНЬ |
308 |
Т.О. Товстокора. ОСОБЛИВОСТІ ЗАСВОЄННЯ ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЗАЇЗДКИ МОЛОДНЯКОМ ЧИСТОКРОВНОЇ ВЕРХОВОЇ ПОРОДИ |
314 |
В.М. Труш. ХАРАКТЕРИСТИКА ФІЗИКО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ НАЙДОВШОГО М’ЯЗА СПИНИ БУГАЙЦІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ ПРИ РІЗНІЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ |
319 |
А.І. Хватов, А.І. Тищенко. РЕПРОДУКТИВНІ ТА ВІДГОДІВЕЛЬНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ ХАРКІВСЬКОГО ЗАВОДСЬКОГО ТИПУ УКРАЇНСЬКОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ |
324 |
В.П. Шабля, І.Ю. Задорожна. ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИЯВЛЕННЯ ТЕЛИЦЬ ГРУПИ РИЗИКУ ЗА ВІДТВОРЮВАЛЬНИМИ ОЗНАКАМИ |
330 |
І.А. Явтушенко. ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК БАГАТОПЛІДНОСТІ СВИНОМАТОК ІЗ ТРИВАЛІСТЮ ЇХ ПОРОСНОСТІ ТА ЖИВОЮ МАСОЮ ПОРОСЯТ ПРИ НАРОДЖЕННІ |
334 |
Т.С. Ящук. ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРОДУКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ КОРІВ У СТАДАХ ЧОРНО-РЯБОЇ ТА ЧЕРВОНО-РЯБОЇ МОЛОЧНИХ ПОРІД УКРАЇНСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЇ |
338 |
Фізіологія сільськогосподарських тварин |
|
О.М. Жукорський. ФОРМУВАННЯ ПРИРОДНОЇ РЕЗИСТЕНТНОСТІ У ТЕЛЯТ АНГУСЬКОЇ ПОРОДИ У ЗВ’ЯЗКУ З СЕЗОНОМ ОТЕЛЕННЯ КОРІВ |
343 |
Кормовиробництво та годівля сільськогосподарських тварин |
|
П.П. Бігун. ВПЛИВ КОРМІВ ІЗ РІЗНОЮ ЩІЛЬНІСТЮ ЗАБРУДНЕННЯ РАДІОЦЕЗІЄМ НА СТАН ОРГАНІЗМУ ТЕЛЯТ |
347 |
Ю.П. Бігун. ВПЛИВ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ “КАМПРОВІТ” НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСА КУРЧАТ – БРОЙЛЕРІВ |
351 |
Н.А. Братишко. ПРОЦЕСИ МЕТАБОЛІЗМУ В ОРГАНІЗМІ КУРЕЙ ПРИ ВКЛЮЧЕННІ РІЗНИХ РІВНІВ ТРИТИКАЛЕ В ЇХ РАЦІОН |
356 |
О.В. Галанова. СПОСОБИ ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЛЕКСУ ПРЕПАРАТІВ НА ВИГОДІВЛЯХ ШОВКОПРЯДА ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО ЗБЕРЕЖЕНОСТІ ТА ПРОДУКТИВНОСТІ |
361 |
С.Є. .Дроздов, М.П. Русько, С.Ф. Халін, Н.Ф. Аттіна, С.О. Шаповалов, С.С. Варчук, Н.Д. Гуртова. ВПЛИВ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ НА БОТАНІЧНИЙ ТА ХІМІЧНИЙ СКЛАД БАГАТОРІЧНИХ БОБОВО-ЗЛАКОВИХ ТРАВОСУМІШОК |
371 |
О.С. Котляр. ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ГІСТОЛОГІЧНОЇ СТРУКТУРИ ВНУТРІШНІХ ОРГАНІВ СВИНЕЙ, ЯКІ ОТРИМУВАЛИ БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ ДОБАВКИ |
377 |
Р.В. Кур’ята. ОПТИМІЗАЦІЯ РАЦІОНІВ БУГАЙЦІВ ЗА ДЕФІЦИТНИМИ МАКРО- І МІКРОЕЛЕМЕНТАМИ ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ВІДГОДІВЛІ |
384 |
І.П. Мірошниченко. РЕЗИСТЕНТНІСТЬ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЛІ ПРИ ВИКОРИСТАННІ РАЦІОНІВ ІЗ РІЗНИМ ВМІСТОМ МАГНІЮ |
390 |
Г.Л. Прусова. ТЕХНОЛОГІЯ ЗГОДОВУВАННЯ, ЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ ТА М’ЯСНІ ЯКОСТІ БУГАЙЦІВ ЗА ВИКОРИСТАННЯ В РАЦІОНАХ ХЛОРИДУ КАЛЬЦІЮ З ВТОРИННОЇ МІНЕРАЛЬНОЇ СИРОВИНИ |
396 |
Ю.Н. Синявіна, О.С. Погорєлов. МОДЕЛЮВАННЯ ЗАГАЛЬНОГО СПОЖИВАННЯ КОРМУ КУРЧАТАМИ-БРОЙЛЕРАМИ |
405 |
А.І. Тищенко, В.В.Тищенко. УТОЧНЕННЯ ПОТРЕБИ СВИНОМАТОК У ЛІЗИНІ У ЗВ’ЯЗКУ З ЇХ ФІЗІОЛОГІЧНИМ СТАНОМ |
409 |
АЛ. Тищенко, Л.М.Остапенко. ВІДТВОРЮВАЛЬНІ ЯКОСТІ СВИНОМАТОК ЗАЛЕЖНО ВІД РІВНЯ ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ |
413 |
В.В. Цюпко, В.В. Пронина. ПРИНЦИПЫ ОЦЕНКИ ПОТРЕБНОСТЕЙ В ЭНЕРГИИ И ЭНЕРГЕТИЧЕСКОЙ ПИТАТЕЛЬНОСТИ КОРМА ДЛЯ КРУПНОГО РОГАТОГО СКОТА |
418 |
Екомоніторинг, якість кормів та продукції тваринного походження |
|
І. В. Корх, Ю. М. Монастирська, В.Г. Кебко. ХІМІЧНИЙ СКЛАД І ПОЖИВНІСТЬ СІНА, ЗІБРАНОГО У РІЗНІ ФАЗИ ВЕГЕТАЦІЇ РОСЛИН |
426 |
Є.В. Руденко, Л.М. Россо, Т.Ю. Трускова, С.О. Шаповалов, Н.В. Камишан. КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ МОЛОКА ТА СУЧАСНА НОРМАТИВНА БАЗА ЇЇ ВИЗНАЧЕННЯ |
431 |
Інформаційні технології у тваринництві | |
О.М. Гетманец , И.В. Яценко, М.Е. Извеков, Я.П. Раковский. ПРИМЕНЕНИЕ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В СУДЕБНОЙ ВЕТЕРИНАРНОЙ МЕДИЦИНЕ |
439 |
С.Ю.Рубан, О.С.Погорєлов, Л.В.Гончаренко. ПРАВОВІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ТВАРИННИЦТВІ |
446 |
Н. С. Сироватко. ЗНАЧИМІСТЬ ПРАВОВОЇ ОХОРОНИ ОБ’ЄКТІВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ |
450 |
Рік випуску: 2008