17-18 червня сільськогосподарські експерти-дорадники та провідні фахівці інституту пройшли дводенний тренінг тренерів “Дотримання законодавчих вимог до безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин”, організований Асоціацією виробників молока (м. Умань). У програмі тренінгу вивчали чинні вимоги українського та європейського законодавства щодо безпечності та якості молока, здоров’я та благополуччя тварин з акцентом на практичні аспекти контролю за дотриманням таких вимог на господарствах з виробництва молока. Практична частина тренінгу у формі діагностичного аудиту відбулася на молочно-товарній фермі ТОВ “Кищенці” Черкаської області. Учасники тренінгу пройшли подвійне тестування і отримали високі бали, що було відмічено врученням сертифікатів.