Зміст |
С |
ЭФФЕКТИВНОСТЬ РАЗНЫХ СТРУКТУР РАЦИОНОВ ПРИ КОРМЛЕНИИ ВЫСОКОПРОДУКТИВНЫХ КОРОВ
Александров С. Н., Косова Т. И |
3 |
ВПЛИВ КРАТНОСТІ ДОЇННЯ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ
Батир Р. Ю |
8 |
ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОЇ ДОБАВКИ «КАМПРОВІТ» НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЕЙ-НЕСУЧОК ТА ЯКІСТЬ ЯЄЦЬ
Бігун Ю. П., Бігун П. П |
13 |
УПРАВЛІННЯ ВИПАСОМ ТА ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ ПАСОВИЩ НА ПІВНІЧНОМУ ПОЛІССІ УКРАЇНИ
Борщенко В. В |
20 |
ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСНОВИ РОЗВЕДЕННЯ ОНДАТРИ У ФЕРМЕРСЬКИХ ТА ПРИСАДИБНИХ ГОСПОДАРСТВАХ УКРАЇНИ
Євтушевський М. Н., Вакуленко І. С |
34 |
ЦУКОР І КРОХМАЛЬ ЯК ПОКАЗНИКИ НОРМОВАНОЇ ГОДІВЛІ ЛАКТУЮЧИХ КОРІВ ЗА ЛЕГКОПЕРЕТРАВНИМИ ВУГЛЕВОДАМИ
Гноєвий В. І |
40 |
КОМБІНОВАНІ СИЛОСИ ЯК СКЛАДОВІ КОРМОВИХ СУМІШОК ДЛЯ ДІЙНИХ КОРІВ І РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ
Гноєвий І. В |
44 |
ВПЛИВ ЖИРОВИХ ДОБАВОК НА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ ТА МОЛОЧНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ
Голова Н. В., Невоструєва І. В., Вудмаска І. В |
48 |
ВПЛИВ КЛІМАТИЧНИХ ФАКТОРІВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ У СПЕКОТНУ ПОГОДУ
Дібіров Р. М |
53 |
ОЦЕНКА БИОЛОГИЧЕСКОЙ ПОЛНОЦЕННОСТИ БЕЛКОВ МОЛОКА
Камиль Аль-Бази Мезхер, Прудников В. Г., Шаповалов С. О., Ионов И. А., Руденко Е. В., Русько Н. П |
57 |
ОБОСНОВАНИЕ ОСНОВНЫХ БИОЛОГИЧЕСКИХ ЗАКОНОМЕРНОСТЕЙ КОРМО-КОНВЕРСИОННОЙ СПОСОБНОСТИ, ФОРМИРОВАНИЯ И ПРОГНОЗИРОВАНИЯ МЯСНОЙ ПРОДУКТИВНОСТИ КРУПНОГО РОГАТОГО СКОТА В ОНТОГЕНЕЗЕ И НОВЫХ УСОВЕРШЕНСТВОВАННЫХ ОТЕЧЕСТВЕННЫХ НОРМ КОРМЛЕНИЯ
Кандыба В. Н |
64 |
ВІТАМІННИЙ СКЛАД М’ЯКОТІ ТУШ БУГАЙЦІВ У РІЗНІ ПЕРІОДИ ІНТЕНСИВНОГО ВИРОЩУВАННЯ
Михальченко С. А |
75 |
СТРАТЕГИЯ РАЗВИТИЯ ЖИВОТНОВОДСТВА И КОРМОПРОИЗВОДСТВА
Мысик А. Т |
78 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ДІЙКОВОЇ ГУМИ ДОЇЛЬНИХ СТАКАНІВ
Палій А. П |
86 |
ІНТЕНСИВНІСТЬ РОСТУ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА ПТИЦІ ЗА ВПЛИВУ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ
Памірський А. С., Коняхін О. П |
90 |
ЗМІНА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СОЛОМ’ЯНОЇ ПІДСТИЛКИ В БОКСІ
Парієв А. О |
95 |
ДОСЛІДЖЕННЯ БЕЗПРИВ’ЯЗНО-БОКСОВОГО УТРИМАННЯ КОРІВ
Парієв А. О., Дробишев О. О., Коротченко Т. М |
100 |
ДОСЛІДЖЕННЯ БЕЗПРИВ’ЯЗНО-БОКСОВОЇ ТЕХНОЛОГІЇ УТРИМАННЯ КОРІВ НА ПІДСТИЛЦІ З ПІСКУ
Парієв А. О., Дробишев О. О., Коротченко Т. М., Ковязина М. Ю |
104 |
ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СОЛОМ’ЯНОЇ ПІДСТИЛКИ
Парієв А. О., Дробишев О. О., Коротченко Т. М., Ковязина М. Ю |
108 |
ВПЛИВ ЦИНКУ НА РІСТ І МЕТАБОЛІЧНУ АКТИВНІСТЬ МІКРООРГАНІЗМІВ РУБЦЯ БУГАЙЦІВ ЗА ДІЇ ПЛЮМБУМУ ТА КАДМІЮ У ДОСЛІДАХ IN VITRO
Пахолків Н. І., Куртяк Б. М |
113 |
ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ СВИНИНИ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ РІЗНИХ СИСТЕМ ГОДІВЛІ
Передера Ж. О., Щербакова Н. С., Передера С. Б |
117 |
ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ МОЛОЧНОГО СКОТАРСТВА В УКРАЇНІ ЗА ПЕРІОД 1990 – 2011 РОКИ
Петруша Є. З., Нагорний С. А |
122 |
ІНТЕНСИВНІСТЬ РОСТУ ТЕЛИЦЬ ЗА УМОВ «ХОЛОДНОГО» УТРИМАННЯ
Підпала Т. В., Дровняк О. В |
125 |
ВИКИДИ ПАРНИКОВИХ ГАЗІВ ПРИ ПІДГОТОВЦІ СТОКІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ НА КОМПЛЕКСАХ ПО ВИРОБНИЦТВУ СВИНИНИ
Піскун В. І |
131 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ОБЛАДНАННЯ BAUER ПРИ РОЗДІЛЕННІ СТОКІВ НА КОМПЛЕКСАХ З ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ
Піскун В. І |
136 |
ПРОДУКТИВНІСТЬ ОВЕЦЬ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ, ОДЕРЖАНИХ НА ПРОМІЖНОМУ ЕТАПІ СТВОРЕННЯ ТВАРИН СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО М’ЯСНОГО ТИПУ
Помітун І. А., Косова Н. О., Рязанов П. О., Бойко Н. В., Кравцов А. В., Жилан Г. М |
142 |
НОВА РЕЦЕПТУРА КОМБІКОРМУ В ГОДІВЛІ РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ М’ЯСНИХ ПОРІД
Попов В. Є |
147 |
ВПЛИВ ХРОМУ У КОМПЛЕКСІ З БІОЛОГІЧНО АКТИВНИМИ РЕЧОВИНАМИ НА ГЕМАТОЛОГІЧНІ ТА ІМУНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ ПОРОСЯТ
Сварчевська О. З |
152 |
ОЦІНКА ЯКОСТІ ВАРЕНИХ КОВБАС, ВИРОБЛЕНИХ ПРИ РІЗНИХ СПОСОБАХ ПРИГОТУВАННЯ ФАРШУ
Стріха Л. О., Цхвітава О. К |
157 |
ВМІСТ ЕСЕНЦІЙНИХ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У ГЕНЕТИЧНО- МОДИФІКОВАНІЙ І ЗВИЧАЙНІЙ СОЇ ТА КУКУРУДЗІ
Ткачик Т. Е |
163 |
ВПЛИВ РАЦІОНІВ З РІЗНИМ ВМІСТОМ ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇ НА ПРОДУКТИВНІ ПОКАЗНИКИ БУГАЙЦІВ ВОЛИНСЬКОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ
Фарафонов С. Ж., Соколова А.О., Періг Ж. М., Процик Я. М |
168 |
ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ КАВИ У ГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ ВРХ
Федак Н. М., Чумаченко С. П., Вовк Я. С |
174 |
ВПЛИВ ЖИРОВОГО КОМПОНЕНТУ РАЦІОНУ НА ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ПІДШКІРНОЇ ЖИРОВОЇ ТКАНИНИ СВИНЕЙ
Халіна Л. В |
180 |
ВПЛИВ СПОЛУК ХРОМУ І СЕЛЕНУ НА БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ В ОРГАНІЗМІ КОРІВ, ЇХ ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ МОЛОКА
Хомин М. М., Кропивка С. Й., Ковальчук І. І |
184 |
ВПЛИВ ТОКСИЧНИХ ДОЗ КАДМІЮ ТА СВИНЦЮ НА РІСТ ВІДГОДІВЕЛЬНИХ СВИНЕЙ
Чалая О. С |
190 |
ЕРГОНОМІЧНІ ТА ЕТОЛОГІЧНІ МЕТОДИ ОЦІНКИ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИГОТУВАННЯ ТА РОЗДАВАННЯ КОРМІВ
Шабля В. П |
195 |
ПРОЯВ ГОСПОДАРСЬКО-КОРИСНИХ ОЗНАК ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ПАСОВИЩ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ ВИПАСАННЯ М’ЯСНОЇ ХУДОБИ
Шабля В. П., Помітун І. А., Юрченко С. Г., Пастухова Т. А., Гончаренко Л. В |
207 |
ПОДОВЖЕНИЙ ПЕРІОД ВИПАСАННЯ – ЕФЕКТИВНИЙ ЕЛЕМЕНТ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ МОЛОДНЯКУ М’ЯСНИХ ПОРІД У ЗОНІ ЛІСОСТЕПУ
Шабля В. П., Юрченко С. Г., Пастухова Т. А |
213 |
ВИКОРИСТАННЯ ЕМУЛЬГОВАНИХ ЖИРІВ У ГОДІВЛІ СВИНЕЙ РІЗНОГО ВІКУ
Юхно В. М |
218 |
Рік випуску: 2013