Зміст |
С |
ЭФФЕКТИВНОСТЬ РАЗНЫХ СТРУКТУР РАЦИОНОВ ПРИ КОРМЛЕНИИ ВЫСОКОПРОДУКТИВНЫХ КОРОВ
Александров С. Н., Косова Т. И. |
3 |
ВПЛИВ КРАТНОСТІ ДОЇННЯ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ
Батир Р. Ю. |
8 |
ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОЇ ДОБАВКИ «КАМПРОВІТ» НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЕЙ-НЕСУЧОК ТА ЯКІСТЬ ЯЄЦЬ
Бігун Ю. П., Бігун П. П. |
13 |
УПРАВЛІННЯ ВИПАСОМ ТА ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ ПАСОВИЩ НА ПІВНІЧНОМУ ПОЛІССІ УКРАЇНИ
Борщенко В. В. |
20 |
ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСНОВИ РОЗВЕДЕННЯ ОНДАТРИ У ФЕРМЕРСЬКИХ ТА ПРИСАДИБНИХ ГОСПОДАРСТВАХ УКРАЇНИ
Євтушевський М. Н., Вакуленко І. С. |
34 |
ЦУКОР І КРОХМАЛЬ ЯК ПОКАЗНИКИ НОРМОВАНОЇ ГОДІВЛІ ЛАКТУЮЧИХ КОРІВ ЗА ЛЕГКОПЕРЕТРАВНИМИ ВУГЛЕВОДАМИ
Гноєвий В. І. |
40 |
КОМБІНОВАНІ СИЛОСИ ЯК СКЛАДОВІ КОРМОВИХ СУМІШОК ДЛЯ ДІЙНИХ КОРІВ І РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ
Гноєвий І. В. |
44 |
ВПЛИВ ЖИРОВИХ ДОБАВОК НА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ ТА МОЛОЧНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ
Голова Н. В., Невоструєва І. В., Вудмаска І. В. |
48 |
ВПЛИВ КЛІМАТИЧНИХ ФАКТОРІВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ У СПЕКОТНУ ПОГОДУ
Дібіров Р. М. |
53 |
ОЦЕНКА БИОЛОГИЧЕСКОЙ ПОЛНОЦЕННОСТИ БЕЛКОВ МОЛОКА
Камиль Аль-Бази Мезхер, Прудников В. Г., Шаповалов С. О., Ионов И. А., Руденко Е. В., Русько Н. П. |
57 |
ОБОСНОВАНИЕ ОСНОВНЫХ БИОЛОГИЧЕСКИХ ЗАКОНОМЕРНОСТЕЙ КОРМО-КОНВЕРСИОННОЙ СПОСОБНОСТИ, ФОРМИРОВАНИЯ И ПРОГНОЗИРОВАНИЯ МЯСНОЙ ПРОДУКТИВНОСТИ КРУПНОГО РОГАТОГО СКОТА В ОНТОГЕНЕЗЕ И НОВЫХ УСОВЕРШЕНСТВОВАННЫХ ОТЕЧЕСТВЕННЫХ НОРМ КОРМЛЕНИЯ
Кандыба В. Н. |
64 |
ВІТАМІННИЙ СКЛАД М’ЯКОТІ ТУШ БУГАЙЦІВ У РІЗНІ ПЕРІОДИ ІНТЕНСИВНОГО ВИРОЩУВАННЯ
Михальченко С. А. |
75 |
СТРАТЕГИЯ РАЗВИТИЯ ЖИВОТНОВОДСТВА И КОРМОПРОИЗВОДСТВА
Мысик А. Т. |
78 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ДІЙКОВОЇ ГУМИ ДОЇЛЬНИХ СТАКАНІВ
Палій А. П. |
86 |
ІНТЕНСИВНІСТЬ РОСТУ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА ПТИЦІ ЗА ВПЛИВУ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ
Памірський А. С., Коняхін О. П. |
90 |
ЗМІНА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СОЛОМ’ЯНОЇ ПІДСТИЛКИ В БОКСІ
Парієв А. О. |
95 |
ДОСЛІДЖЕННЯ БЕЗПРИВ’ЯЗНО-БОКСОВОГО УТРИМАННЯ КОРІВ
Парієв А. О., Дробишев О. О., Коротченко Т. М. |
100 |
ДОСЛІДЖЕННЯ БЕЗПРИВ’ЯЗНО-БОКСОВОЇ ТЕХНОЛОГІЇ УТРИМАННЯ КОРІВ НА ПІДСТИЛЦІ З ПІСКУ
Парієв А. О., Дробишев О. О., Коротченко Т. М., Ковязина М. Ю. |
104 |
ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СОЛОМ’ЯНОЇ ПІДСТИЛКИ
Парієв А. О., Дробишев О. О., Коротченко Т. М., Ковязина М. Ю. |
108 |
ВПЛИВ ЦИНКУ НА РІСТ І МЕТАБОЛІЧНУ АКТИВНІСТЬ МІКРООРГАНІЗМІВ РУБЦЯ БУГАЙЦІВ ЗА ДІЇ ПЛЮМБУМУ ТА КАДМІЮ У ДОСЛІДАХ IN VITRO
Пахолків Н. І., Куртяк Б. М. |
113 |
ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ СВИНИНИ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ РІЗНИХ СИСТЕМ ГОДІВЛІ
Передера Ж. О., Щербакова Н. С., Передера С. Б. |
117 |
ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ МОЛОЧНОГО СКОТАРСТВА В УКРАЇНІ ЗА ПЕРІОД 1990 – 2011 РОКИ
Петруша Є. З., Нагорний С. А. |
122 |
ІНТЕНСИВНІСТЬ РОСТУ ТЕЛИЦЬ ЗА УМОВ «ХОЛОДНОГО» УТРИМАННЯ
Підпала Т. В., Дровняк О. В. |
125 |
ВИКИДИ ПАРНИКОВИХ ГАЗІВ ПРИ ПІДГОТОВЦІ СТОКІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ НА КОМПЛЕКСАХ ПО ВИРОБНИЦТВУ СВИНИНИ
Піскун В. І. |
131 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ОБЛАДНАННЯ BAUER ПРИ РОЗДІЛЕННІ СТОКІВ НА КОМПЛЕКСАХ З ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ
Піскун В. І. |
136 |
ПРОДУКТИВНІСТЬ ОВЕЦЬ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ, ОДЕРЖАНИХ НА ПРОМІЖНОМУ ЕТАПІ СТВОРЕННЯ ТВАРИН СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО М’ЯСНОГО ТИПУ
Помітун І. А., Косова Н. О., Рязанов П. О., Бойко Н. В., Кравцов А. В., Жилан Г. М. |
142 |
НОВА РЕЦЕПТУРА КОМБІКОРМУ В ГОДІВЛІ РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ М’ЯСНИХ ПОРІД
Попов В. Є. |
147 |
ВПЛИВ ХРОМУ У КОМПЛЕКСІ З БІОЛОГІЧНО АКТИВНИМИ РЕЧОВИНАМИ НА ГЕМАТОЛОГІЧНІ ТА ІМУНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ ПОРОСЯТ
Сварчевська О. З. |
152 |
ОЦІНКА ЯКОСТІ ВАРЕНИХ КОВБАС, ВИРОБЛЕНИХ ПРИ РІЗНИХ СПОСОБАХ ПРИГОТУВАННЯ ФАРШУ
Стріха Л. О., Цхвітава О. К. |
157 |
ВМІСТ ЕСЕНЦІЙНИХ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У ГЕНЕТИЧНО- МОДИФІКОВАНІЙ І ЗВИЧАЙНІЙ СОЇ ТА КУКУРУДЗІ
Ткачик Т. Е. |
163 |
ВПЛИВ РАЦІОНІВ З РІЗНИМ ВМІСТОМ ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇ НА ПРОДУКТИВНІ ПОКАЗНИКИ БУГАЙЦІВ ВОЛИНСЬКОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ
Фарафонов С. Ж., Соколова А.О., Періг Ж. М., Процик Я. М. |
168 |
ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ КАВИ У ГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ ВРХ
Федак Н. М., Чумаченко С. П., Вовк Я. С. |
174 |
ВПЛИВ ЖИРОВОГО КОМПОНЕНТУ РАЦІОНУ НА ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ПІДШКІРНОЇ ЖИРОВОЇ ТКАНИНИ СВИНЕЙ
Халіна Л. В. |
180 |
ВПЛИВ СПОЛУК ХРОМУ І СЕЛЕНУ НА БІОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ В ОРГАНІЗМІ КОРІВ, ЇХ ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ МОЛОКА
Хомин М. М., Кропивка С. Й., Ковальчук І. І. |
184 |
ВПЛИВ ТОКСИЧНИХ ДОЗ КАДМІЮ ТА СВИНЦЮ НА РІСТ ВІДГОДІВЕЛЬНИХ СВИНЕЙ
Чалая О. С. |
190 |
ЕРГОНОМІЧНІ ТА ЕТОЛОГІЧНІ МЕТОДИ ОЦІНКИ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИГОТУВАННЯ ТА РОЗДАВАННЯ КОРМІВ
Шабля В. П. |
195 |
ПРОЯВ ГОСПОДАРСЬКО-КОРИСНИХ ОЗНАК ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ПАСОВИЩ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ ВИПАСАННЯ М’ЯСНОЇ ХУДОБИ
Шабля В. П., Помітун І. А., Юрченко С. Г., Пастухова Т. А., Гончаренко Л. В. |
207 |
ПОДОВЖЕНИЙ ПЕРІОД ВИПАСАННЯ – ЕФЕКТИВНИЙ ЕЛЕМЕНТ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ МОЛОДНЯКУ М’ЯСНИХ ПОРІД У ЗОНІ ЛІСОСТЕПУ
Шабля В. П., Юрченко С. Г., Пастухова Т. А. |
213 |
ВИКОРИСТАННЯ ЕМУЛЬГОВАНИХ ЖИРІВ У ГОДІВЛІ СВИНЕЙ РІЗНОГО ВІКУ
Юхно В. М. |
218 |
Рік випуску: 2013